Hejdå 2012

Kimmie sover här inatt, vi ska gå ut och skjuta upp fyverkerier nu heheheh hejdå!

Nyårsafton

Nyårsafton idag, ska fira den med trerättersmiddag, fyverkerier och en bra vän!


Sleepover

Ska sova hos min saknade homie inatt, har inte träffat henne på en vecka, typ rekord! 
Och så tvingade hon mig att blogga lite om henne, hihi. Så jag tänker göra det nu :
 
Michaela Hammarlund är en av mina bästa vänner, hon är så fin både inuti (asså inte hennes inälvor och de HAHAH) och utanpå! Hon är vacker, rolig, underbar och unik. Det finns ingen som henne, och jag beundrar henne. Michaela är min förebild, hon är så god och ärlig. Jag älskar henne, föralltid. ♥
 
sötis
 
 
 

27 december

Godmorgon, eller nåt. Har nyss varit och spelat bowling och ska nu fortsätta kolla om alla säsonger av Vampire Diaries, helt sjukt vad den serien är bra!
Jag har förövrigt typ inga läsare kvar på min blogg, minns för ett år sen när jag hade 1100 klickar per dag, nu har jag typ 40 haha. Aja, antar att jag får skylla mig själv!

Nattbloggar

Hej på er, vem nu ni är. Har varit lite upptagen nu vid jul, sorry for that. Nu ligger jag i en läskig gästlägenhet och mobilbloggar lite. Aja, har inte något intressant att säga så.. godnatt!


Im back bitches

 
Hejhallå, tänkte då börja blogga igen i brist på liv. Igår var jag på stan och köpte dom sista julklapparna samt klippte håret. Jullov nu då, sååå sjukt skönt. Idag ska jag åka pulka med Hanna, Simon&Kevin och sen ikväll ska vi typ fira jullafton (HAHAH det är inte ens jul). Imorgon drar jag mig mot farmor där jag på måndag ska fira jul, tjingtjong.

Yesterday was awesome

Var ju på FestiFall igår med gryymt folk! Blandannat Julia, Hanna, Hanna, Moa, Jonte, Fabbe, André, Simon, Kevin, Vilma, Alexandra, Elin, Sofie, Klara, Moa, Tilde osvosv. Det var fullt ös medvetslös och alla hade sjukt kul!

”RSS