När alla andra blundade stod jag och grät

swag
Tar en liten paus från pluggandet bara för att blogga litegrann. Tänkte berätta lite mer om min prao.
Vi praoar då i 2 veckor och jag har delat upp veckorna så jag jobbar 1 vecka på ett ställe och 1 ställe på ett annat. Första veckan ska jag jobba på mammas jobb, hon arbetar på ett ålderdomshem. Haha kanske låter astråkigt men jag ska jobba i resturangen/cafét där så jag kommer få laga mat och så! Andra veckan ska jag prao på en frisör i stan som heter STIL, ska bli jättekul! Ah, det var väl det jag skulle säga. Kanske inte sådär jätteintressant haha men aja whatever!

Last day before freedom

Sista dagen med stenhård plugg nu innan det är 2 prao-veckor. Längtar så sjukt mycket till praon då jag slipper skolan, aaah!
Idag har jag pluggat, eller ja vet inte om man kan kalla det riktigt plugga. Men nu ska jag bada och sen ska jag plugga på riktigt, måste träna till 3 prov imorgon så ja önska mig lycka till! 
 
En ful smygisbild på mig och min syster, hahah ser värsta depp&dramatisk ut!

The house

Drar på dans nu, hejdå!


Seven Devils Δ

Dubai, åh vad jag vill tillbaka! 

Har ingen ork just nu, har prov och inlämningar nästan varje dag den här veckan och bara tanken på att jag kommer få tillbaka provet med dåligt betyg på får mig att typ gråta av ångest. Åh, vill bara ha sommar så jag kan få en liten paus från skolan. Sen är jag även depp pga andra saker som jag inte tänker berätta här.
Men iallafall, sommaren är det enda som håller mig uppe just nu. jskjdahwjank 

Im fine, just not today

Im done trying.

+++

Idag tränade jag med Hanna i typ 1 timme, och sedan kom Kimmie och vi tränade mer än 2 timmar till. E så sjukt skönt att träna, och så den där känslan när man e klar, åh älskart!
Har typ ångest för att det är prov imorgon och jag inte ens kan svaren på hälften av frågorna, ajaja that´s life.
Nu ska jag kolla på TVD och kanske plugga lite, imorgon äre skola! Höööörsrå ♥

The New Generation

TNG - The New Generation. ♥
 

No one looks back on their life and remember the nights they got plenty of sleep

4 kanske lite för överredigerade bilder från igår!
Skulle ju egentligen ha en plugg&träningsdag igår men det blev varken eller, åt massa godis och var med michis istället. Idag ska jag ta igen lite så jag ska träna 2 ggr, en gång med Hanna och sen med Kimmie!
Imorgon är det skola, längtar INTE. Vill ha sommarlov nu, seriöst har aldrig längtat till en sommar så mycket som jag gör just nu! 

Genom varje skratt, varje tår, varje år

Igår vart inte riktigt som planerat, skulle ju egentligen varit med Alma&Hanna men istället blev det bio med Kimmie, Malin & Maja Svensson. Vi såg "Beautiful Creatures", den var så sjukt bra! Idag ska jag plugga och dra till gymmet, om ni ville veta. Skriver mer sen!

Train like a beast, look like a beauty

Chill dag igår, gjorde inte så mycket. Målade naglar och tår, gick en pw med kimmie, kollade film osv. 
Imorse drog jag tidigt till Atlet med Hanna och köpte alla kort osv, började med ett 3-månaderskort. Sen tränade vi i typ 3 timmar, så jävla kul&skönt. Idag ska jag vara med Ida eller Hanna&Alma, får se vad som händer!
Nu har jag ätit frukt och ska dusha&kolla film, ses ikväll!

Beställt!

Klickade hem det här i förrgår från boohoo.com, älskar affären! 
Förlåt för att jag inte bloggade igår, hade mycket att göra. På morgonen pluggade jag lite innan jag drog och köpte godis med Ida, sen drog vi hem till henne och skulle kolla på en film men det lagga så vi spelade kort, planerade sommaren osv. Efter det blev det resturang med familjen och sen drog jag hem och pluggade lite till. 
Sen gick jag en lång pw med Hanna och det blev mycket planering och snack! 
Idag ska jag bara ta det lungt men imorgon börjar jag träna på gymmet med Hanna, är så sjukt taggad inför domhär månaderna! Har velat gå till gym i typ flera år haha, så nu blir det äntligen av! Ska även sluta äta skräpmat, godis och... nja kan nog inte säga nej till läsk haha. Tagga sommareeen!

You may see me stumble once or twice, but you'll never see me fall.

2 random bilder från fotograferingen idag
Skulle egnetligen ta en chill pluggdag idag men blev istället fotografering, käk på mejeriet + dans i några timmar. Åh, vad jag älskar att dansa! LIVET ÄR SÅ HÄRLIGT!

Dance is a feeling

 
Dans.. ja vart ska jag börja? Jag har dansat i "dansskola" eller vad man säger sen jag var 7 år. 
Att dansa är så sjukt.... befriande. Att få vara ensam i en danssal, släcka ner ljuset och bara dansa tills man ramlar ihop kan vara en av dom bästa känslorna i världen. Jag går i både street & modernt, det är två sjukt olika stilar men jag älskar båda lika mycket. Om det inte var några konsekvenser skulle jag dansat varje dag i veckan, för det gjorde jag nästan. Men jag var tvungen att sluta i jazz förra veckan eftersom att jag måste hinna med plugg och vänner också. Dans är en fristad där du bara kan släppa allting och njuta av livet.
If you can dream it, you can dance it.

it makes me feel like I can't live without you

Godmorgon! Sitter och myser i min morgonrock i soffan och bara njuter av lovet. Snart får vi besök och sen ska jag ut och fota med min kära vän! Ny redigering på bilderna, vad tycker ni?

Där ser man

Det är ju helt sjukt vad man kan förändras på knappt 2 år! 
Första bilden togs: 11 April 2011
Andra bilden togs: 12 Januari 2013

Fanny Edmark

Du är så sjukt bra vännen. Vi har varit vänner så länge jag kan minnas, du har gjort mig till en starkare och bättre person. Jag vet att vi alltid kommer vara vänner, för vad vi än går igenom hittar vi alltid tillbaka till varandra!
Fanny Edmark, jag älskar dig. ♥
 
 

I had no shoes and complained, until i met a man who had no feet.

Modell: Jag
Fotograf: Kimmie Fagerberg
 
Åh, älskar att ha lov. Att bara ligga hemma i sängen hela dagen är så jävla skönt. Idag har jag kollat slut på Paradise Hotel, känner mig helt tom nu haha. Tror inte jag ska göra något särskilt idag, men imorgon ska jag iallfall dansa med Michis och Fanny! 
 
~ Följ denna blogg ~

Kimmie #2


Dubai, dag 2

En av de bästa dagarna på resan. Det var första "hela" dagen och allt var så nytt, kul och vackert.
På morgonen åkte vi till världens största shoppinggalleria - Dubai Mall. Där shoppade vi, köpte saker på Victoria Secret (!!!) som jag älskar! Vi kollade även på världens största fontänshow, var vid världens största inomhusfontän, var i världens största godisaffär, åt på foodcourt osv.
Dubai Mall ligger även vid världens högsta byggnad, som ni ser på bilden med vattenfallet.
Efter det så åkte vi till Jumeirah Beach Road (tror det hette så) där vi promenerade lite och åt middag på en italenskkinesisk resturang. Vi åkte vidare till Marinan där vi gick i ett shoppingcenter & tog massor kort på dom vackra skyskraporna. Sen åkte vi taxi tillbaka till hotellet och sov!
 

Summerfeeling

Längtar så sjukt mycket

-


There is nothing in the world that can fix an ugly heart.

Hej alla fina! Jag vaknade rätt tidigt imorse och när jag kom på att det var Sportlov blev jag aspepp. Hitills har jag bara kollat serier men snart ska jag fixa mig, plugga lite, kolla lite mer serier och sen ikväll drar jag mot Lovisa där alla mina brudar väntar, åh så kul! Sover där inatt, så om jag inte bloggar mer idag så blir det först imorgon.
Ha det bra! ♥

Kimmie #1 - Black'n'white

Modell : Kimmie Fagerberg
Fotograf : Jag
Kamera:

Will you be my valentine?


2 dagar kvar!

2 dagar kvar tills sportlovet, längtar så sjukt mycket. Dock är jag också jävligt stressad eftersom vi har 2 prov innan + massa annat. Vi har även prao om 2 veckor och jag har inte fixat nån än, åhgud!
 
Saknar mina tjejer så mycket! Sjukt pepp inför visfestivalen i sommaaaar!

Classy

Idag har jag varit med Michis en stund, sen har jag bara vilat & pluggat. Är typ tpl just nu, längtar tills sommaren så jag slipper skolan en stund och slipper kylan. Har sjukt mycket i skolan nu som ska bli klart innan lovet, åh orkar inte. Aja, nu ska jag plugga lite till och sen sova eller nåt. Imorgon ska vi ha vinterdag på Tjustvallen, lär dö av kyla. Godnatt!

I didn´t care about your flaws, and you didn´t care about me

poetisk jag är, javet!

Dubai, dag 1

Vi vaknade klockan 7 på morgonen och packade det sista. Vid klockan 10 sa vi hejdå till Västervik och åkte till Stockholm med olika fika- och matstopp. I Stockholm satt vi i en tråkig lägenhet i typ 4 timmar innan vi åkte till hotellet, tror det hette Quality hotel. På kvällen gick vi och köpte kycklingsallad och satt på hotellrummet och mysade oss. Vi gick och la oss hyffsat eftersom vi skulle gå upp vid 5 dagen efter.
Och så vaknade vi då, klockan kvart över 5 åt vi frukostbuffé och jag var väl som en zombie så minns inte mycket av vad som hände den morgonen, haha. Minns iallafall att vi åkte buss till Arlanda och sen på Arlanda checkade vi in och så. Sen gick vi i Taxfree osvosv blablabla, tror inte ni orkar höra. Planet lyfte iallafall vid 12, och flygresan tog väl ca 6 timmar. På flygplanet var det helt ok, eftersom jag satt vid fönstret och kunde ta typ 12421 kort. Maten var dock jätteäcklig. Sen när vi kom fram... åh, kan inte beskriva känslan. Exakt samma känsla som när jag åkte till Thailand 2009 (?). Det är någon speciell lukt i varma, fuktiga länder. Ni som vart där förstår vad jag menar. Det var iallafall jättekonstigt att vara först i snön och sen i värmen. I Dubai var det solnedgång och det började bli mörkt. Sen åkte vi till vårt hotell, det tog typ 2 timmar. Vi bodde på Ramada Chelsea hotel i Al Barsha.
Väl på hotellet bytte vi om, dock inte till shorts eftersom vi skulle till en shoppinggalleria och det finns klädlagar där. (arbiska kvinnorna är mindre värda och blabla). Sen drog vi då till Mall of the emirates, var så himla glad den kvällen. Jag köpte ett halsband på Forever21 och vi fikade på Starbucks, sen drog vi till hotellet. Jag somnade glad och trött i hotellsängen! 
 
Kort från flygplansfönstret
 
Äcklig flygplansmat
 

Random kort från flyget
 
Glad tjej påväg till värmen, woopwoop
 
På hotellrummet!

Happygiiirl

Ny data!

Har fått en ny data, kommer ta kort på den nån dag här framöver och lägga upp, lovar. Nu när jag har en ny data kan jag äntligen börja blogga och ta kort på riktigt, eftersom den andra sög getballe.
Jag ska göra en ny design oså, och försöka ta dagens outfit nån gång varje vecka. 
Sooo.. keep updated, eller vad man säger!
 
VILL HA SOMMAAAR! Mobba inte att jag ser mentalt efterbliven ut på sista bilden, ahahah. 

ZUP?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Idag har jag pluggat lite eftersom vi har typ 4 prov den här veckan, fml. Sen har jag städat och badat, tror även jag börjar bli förkyld! Imorgon blir det att va med min saknade Hanna Wiman och efter det dans, tagga!
 
 
 
 

Bestfriends? Hell no, we are sisters!

Sjuuuk kväll! Kimmies tjejkväll vart bättre än planerad, om 2 veckor kör vi igen tjejoooor! Lav yaa ♥
och nej, vi drack inte sprit

”RSS