magiskt men tragiskt

Sitter med Kimmie och har precis kollat film, skriver mer ikväll, jappppppppppppppp.

Pluggdag

Coola bilder från skolan.
Igår mötte jag upp Malin vid 10 för vi skulle förbereda för manifestationen på stan (tror det stavas så?). Sen gick vi ner där och dansade och osv. På kvällen var jag med Gabbe, Simon, Ida, Michis och Felix, fina människor dedär! Idag ska jag.. plugga *yey*. 

I like when your smile, but I love when I´m the reason


Hejdå sommar, vi syns om ett år!

Lämnar sommaren med både glädje och sorg, kommer sakna värmen, sovmornar, bad och sola. Men jag ser faktiskt fram emot hösten (om man bortser från vädret). Det är så mysiga och fina kläder på hösten! Sen vill jag också börja om på nytt på något sätt, lämna allt det gamla bakom mig och bara börja om. 

YÅLÅÅÅÅ, fast nä.

Instagramers från veckan som gått, helt okej faktiskt! Idag har jag suttit hemmat och vart på ett jättekonstigt humör, har varit asglad men samtidigt jätteledsen (dont ask). Imorgon händer de något på stan, så var vid Västerport runt 12! ;)

det blåste aldrig kallt för du var solskenet


Plugg


Har massor plugg att göra nu, för har ett biologiprov imorgon. Idag har jag vart med kimmie, vi plugga, åt glass och tog lite kort. Saknar sommaren, eller ah det var ju sommar nyss men saknar sommarlovet då man slapp gå upp så jävla tidigt..
Vet att jag sugit på att blogga, men har bara inte orkat (skrrääääällll).

Gamla bilder!Ibland önskar jag att jag kunde spola tillbaka tiden och bara börja om..


 

Hur är det egentligen att vara tjej?

I måndags hade alla tjejer i våran klass ett tjejsnack med vår kurator. Vi pratade om hur det är att vara tjej och kraven på att vara en tjej. Ända sen dess har mitt humör gått upp och ner och har tänkt otroligt mycket på vad vi pratade om. Jag hade tänkt på det innan tjejsnacket också, men inte lika mycket och har aldrig riktigt pratat högt om det. Kraven på en tjej är faktiskt väldigt stor, utséendemässigt. Vi ska ha ett fint ansikte, vara smala, ha snygg rumpa och stora bröst. Varför blev det så här? Killarna är inte alls likadana, eller jo visst kan dom ha krav på sig också men vi tjejer tänker inte likadant. Nästan ingen tjej är nöjd med hur dom ser ut, och om någon säger att dom ser bra/ok så blir alla tjejer liksom "okeejjj...". Dom flesta killar kan utan problem säga "Ja, jag är rätt snygg". Jag önskar fler tjejer var nöjda över sitt utséende, liksom vi är födda såhär och om någon har något problem med det är deras förlust. Kuratorn sa också "Skönheten kommer inifrån", först tänkte jag att det inte alls är sant men det är det faktiskt! Har du någon gång varit med om att du blivit vän med någon som ser "njaa" ut, men när du lärt känna personen och den har en helt underbar personlighet så blir den plötsligt vacker.
Jag önskar verkligen att jag tyckte om mitt uséende, att jag var nöjd över hur jag såg ut och slutade leta fel på mig hela tiden. Jag har försökt efter tjejsnacket, att se mig som "ok" i spegeln. Oftast går det inte, ibland går det. Det känns som om alla andra är glada och nöjda (även om jag vet att det inte stämmer) så ibland känner jag mig helt ensam. Har som tur var underbara vänner jag kan prata med.
Okej, den här texten vart väldigt random och ingen kommer säkert läsa den ändån men nu har jag iallafall skrivit av mig och ja... fått det ur mig. Kyss!

I dont now what I want anymore

Snyggast i kommun, speciellt på den längst ner i mitten! Hatar att vara seriös på bilder, gör alltid "the typical fakesmile" och då ser det ut som om jag tror mig, uäh. 
Idag ska jag vara med Kevin, Simon och Ida tror jag. Har ingen aning, vet inte någonting längre. Är frustrerad, ledsen, arg men samtidigt pepp, glad och ja.. allt är så kompicerat. 
Why is everything with you so complicated?
 

sweat is just fat crying

Dans idag, rätt kul. Var även skolfoto som jag berättade igår, antar att det blev helt ok fast blir aldrig bra på skolkort. Tycker min blogg är så tråkig, skriver jämt om vad jag gör och blablabla, vet inte varför det blir så men antar att jag inte har ett sånt intressant liv. Har ju massor bilder och så, men orkar inte redigera...
SO-prov imorgon, kommer dö. Kan typ 60 % av det man ska kunna egentligen och brukar faktiskt vara rätt duktig på SO, får se hur det går får plugga lite på datan ikväll eftersom jag glömt papprerna i skolan, kyss!

Titt vad man kan hitta på kameran!

Skolfoto imorgon

Dom 2 senaste åren. Ah, vet inte ens vad jag ska ha på mig. Har typ panik och måste välja ut det nu på några sekunder innan jag ska sova, orkar verkligen inte plugga även om jag måste. Må ödet vara på min sida imorgon på provet, eller vad man säger. 

”RSS