Hungerspelen

Sover hos bästa inatt, vi har dampat och ska mysa ner oss med en liten film snart! :) 

rubrik

Vet att det är tråkigt att läsa min blogg, den är bajs men orkar faktiskt inte bry mig just nuuu. 
Igår vare skola (NÄHEEE?) och sen efter det kollade jag på husvisning, på kvällen var jag med tobbe och kimmie. Idag var jag med malin, var på dans och sen cykla jag ut till Marsbäcken med Simmeboi, Kevin, Ida, Lovisa och Malin. Vi pratade med Fabian osvosv. Minnen där alltså, fyfan vad kul det var när vi var där i 7an!
Imorgon ska jag sova hos Lovisa, jupp. HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ.




BLOPPIS, DEL 1

Storlekar : 34 - XS - S - XS (Lång för sin storlek) - 34
Tänkte ha en liten Bloppis nu (kommer komma mer framöver) för jag har otroligt mycket kläder jag aldrig använder som jag kan sälja. Om ni är intresserade av någon av tröjorna kan ni skriva på facebook, smsa eller skriva i kommentarfältet, måste vara någon som bor i närheten av/i västervik så bytet kan ske så smidigt som möjligt. Det är alltså bara dom 5 tröjorna som är till salu nu, INTE shortsen. Har nästan aldrig använt någon av tröjorna, och dom tvättas innan du får dom. Finns även en kategori under namnet "Bloppis" nu! :)




Are you happy now?


Dans!

Var nyss på dans, dögrymt vare! 

Blev inget Västerbo

Åkte aldrig till Västerbo i lördags, var med jasmine, michis, fabbe, gabbe, robert och simon istället. Igår var jag med Ida hela tiden, mycket snack oså. Vart rätt chill i skolan idag, idag har jag pluggat och städat. HEJHOPPPP!

Åker till Västerbo

Sover över på Kimmies sommarstuga inatt! Ska bli jättekul. Som några av er vet är jag medlem på gosupermodel och där var det en tävling där man skulle lägga upp ett sommarlovsminne genom en video. Så jag klippte ihop några bilder och videos från förra året och det här året, tänkte lägga upp den här också bara för att (Alla videos är från 2011).
 

Superglad!

Är bara så sjukt glad! Vet inte varför, känns bara bra! Är pepp för skolan imorgon och ska sedan på Rix fm med massa folk på kvällen! Varit med mina dampbarn Jenny och Emma idag också, alltid kul! Lalulolaleeeeeeeeeeee

Here we go again..

Varit med Kimmie lite idag, vi såg film. Är sjuk, vet inte om jag går till skola imorgon. Har sovmorgon iallafall, så har lite mer tid på att bli frisk ;)
Vill faktiskt inte missa skolan, inte nu i början!

Första skoldagen avklarad!

Riktigt kul faktiskt!

Just a little closer

Två sjukt fina bilder på bästavännen från när vi fotograferade, visst är hon vacker?

15 augusti

3 bilder från idag! Tog några riktigt bra bilder, lägger upp lite senare! Har varit ute och stekt med båten idag, stannade på en ö och åt lite subway osv, grymt behövligt! Ska nu ut och ta en lång pw med min babe, uhyeah.

you don't look ashamed and baby, I'm not scared

Bild från igår när jag var med Hanna! Dagen vart sjukt lyckad! Hanna är en helt underbar person är så glad att jag lärde känna henne! Idag var jag med Alma och Fanny. Vi sprang, bakade och bara tog det lungt. Imorgon ska jag vara med Alma igen, kanske några fler. Sover även hos henne, sjukt nice! 

Gå mot rött

Igår var jag med Michis, vi träffade några killar och Ida och Malin en stund. Idag ska jag va med Hanna Wiman, vi ska fota och lite såntdär! Hörs ikväll :)

Bra kväll!

Sov ju hos Mickis igår, vi skypa, såg film och sånt. Skrapade även upp hela mina knän när vi åkte Longboard (lyckat). På dagen sen fixade vi inför kvällen eftersom hon och fanny skulle sova hos mig, min familj var borta och vågar inte sova själv (hehe..). När Fanny kom åt vi tacos, satt vid datan och sen gick vi ut för att träffa Kevin, Simon och Gabbe. Efter en liten promenad drog alla in till mig igen och vi satt igång en skräckfilm, som typ ingen kollade på. Ja.. vad gjorde vi egentligen? Vi tog massor muppkort på min kamera (har inte ens sett dom själv än), dunkade musik, snackade, garva, dampa... men ah sen blev klockan mycket så dom var tvugna att gå hem. Så vi hoppade på deras cyklar och körde iväg, såg nästan ingenting eftersom det var kolsvart ute. Så vi cyklade runt litegrann i Västervik och sjöng, väckte troligen alla i husen vi åkte förbi. När vi sedan åkt på Michis longboard hem satt vi på skype och ringde massor randoms och visade röv, HAHAHAHHAHAHA. Vi satt oss sen i badkaret och kollade på Hip Hip Hora. Sen somnade jag väl eller nåt. Blir samma sak idag, bara att ingen sover här. Bilder från kameran kommer när jag orkar lägga in dom, men ni kan få 4 bilder från Iphonen sålänge.

Bilder från häromdagen, oredigerade.


Iphonecase

Gina tricot, 99 kr

5 - Vad är kärlek och hur är drömkillen.

Kärlek... åh, orkar egentligen inte ens prata om det. Har inte varit kär på så länge att jag inte ens minns hur det är att vara riktigt kär längre, iallafall inte med besvarad kärlek. Kärlek kan vara underbart men också helt halskfjekitjekf. Jag önskar kärlek var som i filmer, det skulle vara helt amazing.
Drömkillen... jadu, det vet jag inte utan det märker jag väl när jag hittar honom.
 

Skolstart?

OBS : GAMLA BILDER!
Vet inte riktigt om jag längtar till skolan. Det är bara 13 dagar kvar nu och det känns faktiskt inte så hemskt som det brukar göra. Jag är pepp inför betygen men samtidigt jätteorolig. Jag längtar inte efter att gå upp tidigt på morgonen, prov (fast.. det är ju kul om man får bra resultat, haha) eller läxor men ska bli kul att träffa mina vänner igen eftersom jag inte sett några av dom på hela sommaren. Men ja.. längtar ni tills skolan börjar?

WHAT IF DREAMS ARE REALITY AND REALITY ARE JUST DREAMS AND WHEN YOU DIE YOU WAKE UP?

Före och efterbild!
Idag ska jag träffa mina tjejer, fett nice! Vi ska äta donkenmat på Kimmies tak, lol.
Tar inte med kameran, det är för jobbigt (haha lat) men tänkte lägga upp lite Iphonebilder från veckan ikväll!
 

-

Ja, jag är cool.
Sov hos Fanny med Jennifer inatt eftersom att Fannys föräldrar inte var hemma, kom till dom vid typ 8 och då gick vi och köpte godis, mötte Gustav, Marcus och Pierre och drog till Åhmans, vi satt där ett tag och sen drog vi hem till Fanny och satt på film. När dom drog satt vi och halvsov i några timmar innan vi cyklade till Garstedt och ja.. minns inte riktigt vad vi gjorde där. Kommer inte heller ihåg när vi kom hem, men vi laddade iallafall hem en film och somnade precis när vi satte igång den, aströtta. Idag har jag firat Wilma och imorgon ska jag vara med några saknade vänner, tagga! ♥

On tha buss

Är påväg hem efter en sjukt rolig semester, kimmie var även här dom sista dagarna och det har varit grymt kul!
Har saknat Västervik faktiskt, har mycket att ta igen och resten av sommarlovet är redan uppbokat, haha har missat så mycket. Ikväll sover jag hos Fanny med Jennifer för vi har Fannys lägenhet för oss själva, hoho då vet man ju aldrig vad som händer! Nä, skoja. Men bloggar väl ikväll om jag tar med datorn, heejdå!

på andra sidan regnet finns en plats för dig och mig

bilder jag tog på Fanny i början av Juli
Kimmie och jag har sett klart på Project X nu och ska snart sova så vi orkar med äventyrsbadet imorgon, sov sött sunshines!

Idag gick jag runt lite såhär


Frågestund-svaren.

 Bättre sent än aldrig!

VISFESTIVALEN TORSDAG 2

Saknar er tjejer! <3

I dont care, I love it

Hola amigos. Har lust att bara bli överkörd av en lastbil 100 gånger om just nu, nejmen jag vet inte känner mig konstig idag och vet inte varför. Känns som om allt är bajs bara, även om jag är glad. LOOOOOOOOL.
Ajuste, på tal om "LOL", såg filmen med Kimmie igår, döööbra. 
Imorgon ska jag ÄNTLIGEN svara på frågestunden, i ett videoinlägg, i mitt rum, med ett svärd i min hand, redo för strid. Nu ska Kimmie och jag hålla oss vakna med ännu en film, hörs imorgon eller nåt.

as long as no one knows, nobody can care


Saknar Göteborg!


”RSS