2012-06-30

Det här har varit den bästa dagen på länge! Tidigt på morgonen steg jag upp för att möta mina morgontrötta bästa vänner Kimmie och Ida. Medans vi stod och vänta på tåget hann vi bli NÄSTAN nerbajsade av en fågelmås, usch så kul det var! Resecentrum hade fått inbrott eller något så vi fick tågresan dit for free, hur nice?
Väl där sprang vi runt och fick ont i fötterna men nu har jag iallafall uppdaterat min gamla tråkiga garderob så det var helt klart värt det! Tillsammans med mina homies, det underbara vädret och mina nya kläder blev dagen helt perfekt (förutom fötterna). Bilder på det jag köpt kommer någon annan gång!
Imorgon ska jag träffa dom igen tillsammans med min underbara Amanda som kommer från Jönköping. Ska bli riktigt kul att träffa henne, eftersom jag inte gjort det innan. TAGGAAA!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

On my way to heaven

Första omgången av bilderna från Västerbo. Har tagit typ 400 och redigera suger så ni får nog räkna med några dagar tills nästa omgång, haha!

ATM

Sitter här med mina coola rosa naglar och gör ingenting. Idag har jag varit med Ida, vi har bakat och bara chillat. Såg nyss på Water of Elephants (stavas det så?) och ska nu se på Twilight med mamma som redan sett den hundratjugiogånger innan, haha.
Imorgon bär det av till Linköping med mina två homies, ska köpa dipdyeshorts blandannat, yeeeeey.
Ciao!

Juni genom min Iphone!


VÄSTERBO, CHECK!

Kom hem från Västerbo för några timmar sen, det har varit jättekul där men det är jätteskönt att vara hemma nu!
Imorgon ska jag träffa min saknade Ida som varit i Grekland i en vecka samt Kimmie, kommer bli jätteroligt och jag får hoppas att vädret blir bra, annars får jag fortsätta gå runt som en albino.. ♥
 
Har tagit jättemånga bilder i helgen också, lägger upp dom när jag får tid! :) 
 

Fanny Edmark


2 - Hur jag skulle beskriva mig själv.

Det var en väldigt bra fråga, med ett väldigt dåligt svar. Jag skulle väl beskriva mig själv som glad, random, rolig, snäll, kreativ och nyfiken. Haha, världens roligaste svar.. NOOOOOOOT.
 
 
 

1 - En nytagen bild på mig och 15 intressanta fakta om mig själv.

1. Jag fick min första mens igår, har ingen aning om varför jag ens skriver det här. Start laughing, fine, men det är helt naturligt. Fast dock var det inte alls intressant att uppleva det, bara fruktansvärt hemskt och obehagligt.
2. Jag tycker det är sjukt omoget när folk går runt och leker med folks känslor. Hur kan man vilja såra någon med mening? Jag förstår det inte! Mitt motto : 
"Protect her, love her, kiss her, hug her or just hold her, but don't make her fall for you if you don't plan to catch her."
3. Jag är extremt random och ganska omogen men när det gäller skolan tar jag faktiskt saker seriöst, tänker inte kasta bort dyrbar tid och nu är det betyg, vilka faktiskt kommer avgöra min framtid. Efter gymnasiet ska jag studera vidare och utbilda mig till journalist, jag vet att jag kommer ångra mig i hela mitt liv om jag inte tar den chansen. Så ja, plugghäst here i come!
4. Jag har aldrig nopprat mina ögonbryn, haha. Jag vet att det är fett äckligt och att mina ögonbryn ser ut som en grottmänniskas från stenåldern. Jag har planerat att göra det många gånger, men jag är feg och säger jämt "nejmen jag gör det senare". Ska kanske görat imorgon, annars får vi se. Kanske blir det om ett år? Who knows?
5. Okej, den här "hemligheten" har jag inte berättat för många, men jag orkar faktiskt inte hålla den hemlig längre. Hälften av min klass och mina närmaste vänner vet om det så ja - Jag är stolt medlem på gosupermodel. Där sa jag det! Och jag kan säga det 100 gånger till utan att skämmas! gosupermodel gosupermodel gosupermodel. Haha, ja okej. Den största andledningen till att jag är medlem där är för att jag jobbar där, som fokusmedlem. Det betyder att jag kommer på idéer till tävlingar, kampanjer osv.
Ja, jag får betalt. Men inte i riktiga pengar, utan ... ja, ni skulle inte förstå om jag förklarade ändån. 
Känner minst 30 till i Västervik som är medlem på denna hemsida, så det är inget som bara jag har. Och ja, det är faktiskt kul, jag har många vänner där och har faktiskt träffat en av dom IRL i Stockholm.
Och nej, det är inte bara p12;or som har gSm, har skrivit med många som är uppåt vuxenåldern! :)
6. Jag ska få ett till syskon i November, yey!
7. Still looking after my dream come true..
8. Har Instagram, heter @feliciamaja där!
9. Vet inte alls vad jag ska skriva för "intressant fakta" om mig själv, dom första punkterna blev jättelånga men nu har jag 0 fantasi. 
10. För ett tag sen hade jag två (stora) blåsor i min mun, det är det jobbigaste jag varit med om. Nej, kanske inte men nästan. Som tur var är dom typ borta nu men det var ändån sjukt jobbigt och det gjorde jätteont!
 
Orkar inte 15, så ni fick bara 10. MOHAHAH.

Tycker vi kör på lite sånthär!

1 - En nytagen bild på mig och 15 intressanta fakta om mig själv.
2 - Hur jag skulle beskriva mig själv.
3 - En bild på mig och mina vänner.
4 - En bild på någon jag saknar.
5 - Vad är kärlek och hur är drömkillen.
6 - Vad jag tror att andra tycker om mig.
7 - Det här hade jag på mig idag. 
8 - Mina syskon.
9 - Fem till sanningar om mig.
10 - Fem saker jag hatar och fem saker jag älskar.
11 - Tre positiva saker med mig själv och tre negativa.
12 - En bild på mig som barn.
13 - Något jag skulle vilja, men inte vågar.
14 - Det här får mig att gråta.
15 - En bild från mitt rum.
16 - Något jag skulle vilja lära mig.
17 - Min favoritmat.
18 - Det här saknar jag.
19- En bild på mig från förra året och nu, hur jag har förändrats sedan dess.

Why you acting so shy?


Catching feelings

Hej på er! Äntligen har jag några bilder att visa er, innan vad bloggen helt död. 
Jag har faktiskt saknat kameran riktigt mycket, när jag slutade blogga slutade jag också använda kameran (om man bortser från när jag spelar in med den på elevens val). Man kan väl på ett sett säga att anledningen till att jag började blogga igen var för att jag saknade kameran, för tyvärr - ingen blogg = inte lika mycket fotografering! Har då varit med Fanny idag, vi fotograferade i skogen och vissa bilder blev faktiskt riktigt bra, så kommer lägga upp dom nu de kommande dagarna.
Som jag nämt tidigare kommer jag fira min midsommar ute på Eknö med Kimmie så det får bli tidsinstälda inlägg. Nu ska jag redigera fler bilder, ciao!

@Fannys place


Sitter hemma hos Fanny och får mitt hår plattat, vi ska sen ut och ta lite kort, vart vet jag inte men aja, nu har jag ju iallafall några bilder att lägga ut, haha. Dom kommer nog ikväll, eller imorgon, eller om ett år. Who knows? ;)Fall

100 följare, buyah!
Behöver hjälp! Har en bredd på 800 px där jag skriver mina inlägg, men ändån är det för brett att lägga in 2 bilder bredvid varann som är 400 px breda? Får rage, haha. Har varit på Västerbo med Kimmie i hela helgen, mest städat och så men vi hann även bada oså! Blir även midsommarfirande där, och eftersom det inte finns någon teckning eller internet där så kommer det bli ont om blogginlägg! Idag är jag helt död typ, orkar inte göra någonting. Menmen, man kan inte alltid ha kul!

NYA BLOGG.SE?

Fick en chock när jag loggade in och hela layouten var förändrad. Tycker den förra var mycket bättre om jag ska vara ärlig, vad tycker ni? 
Föresten, grönan var sjukligt kul och vi träffade Vinona som vi snackat med genom en hemsida, wie!
SOMMARLOOOOOV IMORGON!

+ GRÖNA LUND +

Imorgon bär det av till min man Gröna lund på klassresa, är sjukt taggad och lyssnar på massor peppmusik!
Förra året var vi ju på Grönan med 6a, nu blir det med 7i. Och snart är det sommarlov, ska blir så skönt att bara slippa läxor, prov och allt i några månader för att sedan ladda inför dom nya betygen. Bloggar på Onsdag, kram!

Siblings

Här är mina två jobbiga men underbara syskon, och medans jag har haft bloggpaus har jag faktiskt fått reda på en grej som jag inte berättat här.
I November 2012 kommer jag få ett till syskon, är jätteglad. Ser fram emot det men vet inte om det blir tjej eller kille än! :)

PERFECT 3

Hejsan! Jag vet att klockan är 6 på morgonen, men så blir det när man sover över med två övertrötta vänner som väcker än. Igår köpte vi godis, var på Kimmies lillebrors klassfest osv, på dagen var vi även på utedag med klassen, åhgud vill aldrig dit igen! Vi råkade cykla vilse så vi hamna någonstans flera mil utanför Västervik, hemskt! Idag vet jag inte alls vad vi ska göra, men jag skriver mer ikväll! :)

Börja blogga igen!

Hejsan! Har haft bloggpaus väldigt länge, men nu känner jag faktiskt att jag är redo igen. Har saknat bloggen och framför allt kameran som bara ligger och skrotar. Kommer börja nu lite smått fram till sommarlovet och det är då jag börjar på riktigt! Wihu!

”RSS